Хлябове

РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г

Съставки: пълнозърнесто ръжено брашно, вода, пшенично брашно, ръжен квас, хлебна мая, сол, подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 15 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

РЪЖЕНА ПИТКА С МАЛЦ И ТЕЧНА РЪЖЕНА ЗАКВАСКА 500 г
РЪЖЕНА ПИТКА С МАЛЦ И ТЕЧНА РЪЖЕНА ЗАКВАСКА 500 г
БЯЛ ХЛЯБ СЪС СУСАМОВО СЕМЕ 500 г
БЯЛ ХЛЯБ СЪС СУСАМОВО СЕМЕ 500 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 800 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 800 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г