Във фирма ”Хебър” ЕАД са внедрени и се поддържат стриктни протоколи за управление на качеството и безопасността на храните, в съответствие с международните стандарти ISO 9001, ISO 22000, IFS Food, FSSC 22000. Те гарантират производство на качествени и безопасни хлебни продукти.
Високите стандарти, които компанията ни поддържа, се проверяват от одитиращи организации и наши клиенти. Клиентските одити са винаги непланирани и резултатите от тях показват способността на заводите ни да поддържат постоянна сигурна среда при провеждане на технологичните процеси за производство на качествени и безопасни храни.
Изборът на необходимите съставки за производството на нашите продукти е отговорен процес. Ето защо следваме стриктни протоколи за доставка и одит, за да гарантираме, че избираме безопасни и висококачествени суровини. Това включва залагане на определени спецификации и извършване на проверки, които да гарантират, че съставките винаги отговарят на законовите разпоредби и очакванията на клиентите ни. Нашите доставчици се оценяват предварително по определени критерии за тяхната способност да осигурят качествени и безопасни продукти. А всяка доставена партида се проверява за съответствие със съответните спецификации.
Всеки етап от производствения ни процес протича спрямо сертифицирани производствени практики за почистване и хигиенизация. Всеки нов служител веднага след назначаването си преминава първоначално обучение във връзка с въведените практики, гарантиращи безопасността на произвежданите храни. Персоналът е отлично обучен и висококвалифициран за производство на продукти с високо качество при стриктно спазване на хигиенни, технологични и нормативни изисквания.
Следвайки индустриалната практика, рецептите и параметрите на технологичния ни процес са стриктно формулирани и валидирани, за да се гарантира производство на качествени и безопасни продукти. Непрекъснато разработваме системата си за безопасност на храните, базирана на HACCP и международни стандарти. Всички наши производствени зони и складове за суровини имат контролиран температурен режим.
Важно преимущество на “Хебър” е постигнатата пълна автоматизация при производството на пресни и замразени продукти. Тя гарантира, че в нито един етап от процеса операторите нямат пряк контакт с произвеждания продукт, което свежда до минимум риска от замърсяване на продуктите по време на производство.
Въвеждането на иновации и непрекъснатото подобряване на производството са наш постоянен стремеж!
Основна част от дейността на “Хебър” е разработването на нови продукти. Желанието ни е да отговорим на потребността на клиентите от органични, здравословни продукти с автентичен вкус и балансирани хранителни стойности, които да стимулират спазването на благотворен хранителен режим. Преди пускането им на пазара новите продукти преминават през поредица от процедури за проверка на качеството и безопасността, включително анализи на техния състав в акредитирани лаборатории.
Качеството и безопасността на продуктите ни се гарантира чрез непрекъснат контрол на технологичния процес, проверка на производствените записи и анализ на готови продукти на определени интервали. Преди пускането на дадена партида на пазара, екип по качеството я проверява по заложените критерии, за да удостовери нейната безопасност.
При замразените продукти, от решаващо значение е те да бъдат доставени до клиента при температури не по-високи от -18°C. Нашите доставчици и транспортни фирми, както и хладилните складове, се одитират регулярно, за да се уверим, че разполагат с подходящи системи и възможности за поддържане на продукта при оптимални температури.
В случаите, когато става въпрос за доставка на прясно изпечен продукт, съхранението му след производство става в оптимални условия, на амбиентна температура, а транспортът и доставката се извършват в ранните часове на деня, което гарантира по-дълго запазване на продукта особено в топлите летни месеци.
Опаковката играе ключова роля, за да гарантира, че нашите продукти достигат до потребителите в безопасно състояние. Тя също така носи ценни съвети за изпичането и съхранението на продукта, пълна информация за съставките и алергените. По време на следпроизводствения контрол се уверяваме, че датите ”най-добър до”, “използвай преди” са въведени точно. Така нашите клиенти могат да разчитат на отличните вкусови качества на продуктите.
”Хебър” е българска компания с над 25 години опит в производството на хляб и хлебни изделия. Във времето се доказахме като надежден партньор и безспорен лидер на пазара. Разполагаме с голям набор от прясно изпечени и замразени продукти, които могат да задоволят всеки вкус.
Този сайт използва "бисквитки" и други технологии за проследяване, за да ви помогне да навигирате и възможността ви да предоставяте обратна връзка, да анализирате използването онлайн маркетинг услуги, да помагате в нашите рекламни и маркетингови усилия за по-добро удобство на потребителите.