Нашите ценности

Безкомпромисно качество
Автентичен вкус
Винаги пресни изделия
Любов към работата ни
Гъвкавост
Отговорност към природата
Грижа за нашите служители

Висококачествени продукти с автентичен вкус

  • Основната цел на ”Хебър” при разработването на всеки наш продукт е той да бъде съставен само от натурални съставки като брашно, вода, сол, мая и натурална закваска – без консерванти, Е-номера или подобрители. Черпейки опит и вдъхновение от миналото, ние спазваме всички законови стандарти за качество и безопасност, като се стремим да ги надхвърлим, с ясната цел да предоставим на нашите клиенти истински натурален и здравословен продукт.

За нашите специални видове хляб използваме само внимателно подбрани естествени суровини и така наречените традиционни похвати на производство, които идват от “кухнята на баба”. За да гарантираме качеството на зърното и нашите брашна, ние работим само с най-добрите и надеждни мелници. Те отговарят на точно определени изисквания и обикновено се намират в непосредствена близост до предприятията ни. Това ни позволява да осъществяваме още по-голям контрол на качеството. Безкомпромисно отстояваме една от нашите фундаментални производствени практики: използваните суровини и съставки да НЕ бъдат генно модифицирани. Стриктното и регулярно проследяване на всяка партида брашно, семена и други суровини е абсолютен приоритет и се извършва в наши и чужди лаборатории, гарантирайки постоянното качество на нашите продукти.

  • С цел гарантиране свежестта на произвежданите от нас продукти, ежедневно десетки служители започват работа рано сутрин, за да извършат хиляди доставки по предварително планираните си маршрути – 365 дни в годината, независимо от метеорологичните условия. Нашият логистичен отдел не само снабдява клиентите ни с нова стока, но и проверява наличните на рафта продукти.
  • Артикули, които не отговарят на нашите високи критерии за свежест, биват подменяни много преди изтичането на срока им на годност. По този начин ние успяваме да предложим на нашите клиенти винаги най-свежите и пресни хлябове и печива.

Любов към нашата работа

Никога не стоим на едно място!

Нашият екип от професионалисти непрестанно експериментира с различни съставки и иновативни технологии при създаването на нови артикули. Те разбират, че всеки хляб, който произвеждаме, трябва да носи у потребителите наслада и желание за споделени моменти с най-близките. Ето защо технолозите ни не са ограничени в лабораторията по цял ден, експериментирайки с епруветки в изолация.

Напротив! Те постоянно са на терен, “с ухо до земята”, стремящи се да доловят промените в начина ни на хранене, наблюдавайки какво търсят и харесват българите. Те редовно присъстват на срещите ни с клиенти и са в непрестанно сътрудничество и разговори с екипите ни по продажби. Много често отпътуват на ”хранително сафари” в чужд град или държава, за да опознаят по-добре чуждестранните ни клиенти и пазари, както и техният специфичен вкус и стил.

”Хебър” ЕАД е B2B2C компания. Ние наблюдаваме и анализираме поведението и тенденциите на потребителите и се вслушваме в нуждите на нашите партньори. Създаването и запазването на устойчива връзка с нашите клиенти е абсолютен приоритет. Стремим се винаги да сме в тясно сътрудничество с тях, с идеята да подобряваме продуктите си и да създаваме нови. Защото всеки глас е от значение за нас!

Ние от ''Хебър'' работим ръка за ръка със своите доставчици на суровини, за да установим възможно най-добрите методи на устойчиво развитие при набавяне на суровини. Вярваме, че материалите, които използваме трябва да бъдат произведени или набавяни спрямо определени принципи. Водещият сред тях е действията в настоящето да не подлагат на риск бъдещето на идните поколения. За това както ние, така и всички наши доставчици, са сертифицирани по RSPO за устойчиво развитие.

Лайтмотивът във всички наши продуктови линии е, запазвайки отличаващия се вкус на всяко изделие, да се придържаме към максимално опростена рецептура. Изключително кратките списъци с използвани суровини ни позволяват да предоставим възможно най-естествените и здравословни продукти. Неслучайно 80% от асортимента ни е с “чист етикет” - Clean Label: без емулгатори, без транс мазнини, без консерванти и без Е–номера.

Изпълнявайки нашата мисия да предоставяме някои от най-здравословните продукти на пазара, сме предприели стъпки заедно с нашите най-големи партньори да ограничим количествата на сол и захар в предлаганите от нас продукти, поставяйки си конкретни цели и лимити при използването на тези съставки. Например, артикулите ни от категория “замразени продукти” вече съдържат 20% по-малко сол и захар.

Съзнаваме факта, че всички хора са различни и докато някои избират да бъдат вегетарианци или вегани, други търсят продукти със засилени хранителни стойности. Стремим се да удовлетворим възможно най-богата палитра от предпочитания и изисквания. Защото всеки заслужава да изпита истинския вкус на хляба!

Околна среда

Искаме нашите опаковки да бъдат за потребителите гаранция за безопасност, свежест и удобство. Същевременно целим да бъдем максимално отговорни към околната среда, като минимализираме отпадъците.

Няколко ключови фактора:

Кашоните от велпапе са нашият основен начин за пакетиране на продукцията, съставлявайки цели 60%. Пластмасовите опаковки и контейнери, които използваме, отговарят за 35% от пакетажа, а останалите 5% се състоят от хартиени опаковки.

0%

от състава на кашоните, които използваме, са напълно рециклируеми.

0%

от състава на пластмасовите ни опаковки и контейнери са напълно рециклируеми.

0%

от състава на хартиените ни опаковки са рециклируеми.