Нашите ценности

Производството на високо качествени продукти
Автентичен вкус на всеки един продукт
Любов към нашата работа
Грижа за нашите служители
Отговорна позиция към природата
Винаги пресни
Гъвкавост

Висококачествени продукти с автентичен вкус

  • Черпейки опит и вдъхновение от миналото, основната цел на ”Хебър” при създаването на всеки един продукт е това, той да е съставен само от натурални съставки като: брашно, вода, сол, мая и натурална закваска, без консерванти, Е-номера или подобрители. Ние спазваме всички законови стандарти за качество и безопасност, като се стремим да ги надхвърлим, с ясната цел да предоставим на нашите клиенти истински натурален и здравословен продукт. 

За нашите специални видове хляб използваме само внимателно подбрани естествени суровини и така наречените традиционни похвати на производство, които идват от кухнята на ”баба”.  Също така, с цел гарантиране на качеството на зърното и нашите брашна, ние работим само с най-добрите и надеждни мелници. Те отговарят на точно определени изисквания и обикновено се намират в непосредствена близост до предприятията ни, позволявайки да осъществяваме  още по-голям контрол на качеството. Безкомпромисно отстояваме една от нашите фундаментални производствени практики, използваните суровини и съставки да НЕ са генно модифицирани. Стриктното и регулярно проследяване на всяка една наша партида брашно, семена и други суровини е абсолютен приоритет и се извършва в наши и чужди лаборатории, гарантирайки постоянното качество на нашите продукти.

  • С цел гарантиране свежестта на произвежданите от нас продукти, ежедневно десетки доставчици започват работа рано сутрин, за да извършат хиляди доставки по предварително планираните си маршрути, независимо от метеорологичните условия, 365 дни в годината. Нашият логистичен отдел не само доставя продуктите, но и проверява вече съществуващите стоки на рафта.
  • Артикули, които считаме, че не са с нужната свежест, биват подменяни много преди изтичането на срока им на годност. По този начин ние успяваме да гарантираме достъп на нашите клиенти, само до най-свежите и скоро произведени артикули.   

Любов към нашата работа

Никога не стоим на едно място!

Никога не стоим на едно място! Нашият екип от технолози непрестанно експериментира с различни съставки и иновативни технологии при създаването на нови артикули. Те разбират, че всеки един хляб, който произвеждаме трябва да се асоциира от нашите клиенти с наслада при консумация и желание той да бъде споделен с близки и приятели. Работният ден на технолозите ни не започва и не свършва  в лабораторията, експериментирайки с епруветки в изолация, а напротив.  Те постоянно са с ухо до земята, долавяйки промените в начините ни на хранене, наблюдавайки какво нашите клиенти търсят и харесват. Те редовно присъстват на нашите срещи с клиенти, и са в непрестанно сътрудничество и разговори с екипите ни по продажби.  Много често са и на ”хранително сафари” в чужд град или държава, за да опознаят по-добре нашите клиенти и пазари, както и техният специфичен вкус и стил.

”Хебър” ЕАД е B2B2C компания. Ние наблюдаваме и анализираме поведението и тенденциите на потребителите и се вслушваме в нуждите на нашите партньори. Създаването и запазването на устойчива връзка с нашите клиентите за нас е абсолютен приоритет, като постоянно се стремим да сме в тясно сътрудничество с тях, с идеята да създаваме нови продукти или да търсим начини за подобряване на вече съществуващите такива. Всеки един глас има значение за нас!

Ние от ''Хебър'' работим ръка за ръка със своите доставчици на суровини, за да установи възможно най-добрите методи на устойчиво развитие при набавяне на суровини. Ние вярваме, че материалите, които използваме трябва да бъдат произведени или набавяни спрямо определени принципи, като водещият е удовлетворяването на нуждите на настоящето, да не подлагат на риск способността на бъдещите поколения да задоволят своите нужди. За това ние, както и всички наши доставчици, сме сертифицирани по RSPO за устойчиво развитие.

Основна цел при всеки един наш продукт е рецептурата му да е максимално опростена, но същевременно продуктът да е с отличаващ се вкус. С ясната цел да предоставим възможно най-естествените и здравословни продукти, имаме максимално кратки списъци с ингредиенти, които използваме. Също така 80% от продуктите ни са с “чист етикет” - Clean Label, което означава без емулгатори, без транс мазнини, без консерванти и без Е–номера.

Изпълнявайки нашата мисия да предоставяме едни от най-здравословните продукти на пазара, сме предприели стъпки заедно с нашите най-големи партньори да ограничим количествата на сол и захар в предлаганите от нас продукти, поставяйки си конкретни цели и лимити на използването на тези съставки. В категорията “замразени продукти” артикулите ни вече съдържат 20% по-малко сол и захар. Съзнавайки факта, че всички хора са различни и някои избират да бъдат вегетарианци или вегани, а други търсят продукти със засилени хранителни стойности, ние се стремим да задоволим всяко едно различие, като според нас всеки, заслужава да изпита истинският вкус на хляба!

Околна среда

Ние искаме нашите опаковки да са гаранция за безопасност, свежест и удобство при използване от потребителите, същевременно с това се стремим и да минимализираме нашите отпадъци.

Няколко ключови фактора:

Кашоните от велпапе представляват 60% от нашия основен начин на пакетиране на продукция. Също така използваме пластмасови опаковки и контейнери, които отговарят за 35% от останалият вид пакетаж и 5% хартиени опаковки.

0%

от състава на кашоните, които използваме, са напълно рециклируеми.

0%

от състава на пластмасовите ни опаковки и
контейнери са напълно рециклируеми.

0%

от състава на хартиените ни опаковки са
рециклируеми.