Хлябове

ТИПОВ КРЪГЪЛ ХЛЯБ 400 г

Съставки: типово пшенично брашно, пшенично брашно, вода, пшенична закваска, сол, растително масло (слънчогледово), хлебна мая, ечемично малцово брашно, пшенични трици.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 15 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
БЯЛ ХЛЯБ РЪЧЕН СЕЛСКИ НА КАМЪК 400 г
БЯЛ ХЛЯБ РЪЧЕН СЕЛСКИ НА КАМЪК 400 г
ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО АЛПИЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА 700 г
ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА 700 г