null

Хебър ЕАД - водещ производител на хлебни изделия

Хебър ЕАД е компания, която се занимава с производство на дълбоко замразени хлебни продукти от повече от 10 години. За този период, Хебър се утвърди като водещ производител на замразени хлебни изделия в България и региона, предпочитан от повечето от големите търговци на едро и дистрибутори.

Хебър е част от СИМИД ГРУП, която управлява няколко индустриални пекарни и мелници, както и голям селскостопански фонд от над 9 000 акра. СИМИД притежава и най-голямата фабрика за пресен хляб на Балканския полуостров, която се намира в София и функционира от 2012 г. Групата като цяло има повече от 20 години в сектора за производството на хляб.

Награди от изложения - Хебър ЕАД
null

История и традиции

Хебър ЕАД има дългогодишен опит в производството на дълбоко замразени хлебни изделия, изработвани по традиционни методи и технологии. Най-значителната стъпка в развитието на компанията беше направена преди няколко години, когато започна да функционира чисто нова фабрика за замразени продукти. Тук са внедрени целият ни опит и традиции, събрани през годините, с изключително внимание към всеки детайл. Чрез правилната селекция на съставките и изпичането им върху пещи с каменен под, ние предоставяме на потребителите онзи традиционен и изключителен вкус на хляба, който се бе изгубил в последно време.

Нашата продуктова гама включва разнообразие от хлебчета: багети, кайзер земел, чабата и други продукти като хляб, занаятчийски видове хляб и багети, както и малки хлебчета подходящи за хотели и кетъринг. В близко бъдеще ще разширим продуктовата гама за износ с изделия от бутер тесто.

null

Сертификати за качество

За да бъдем сигурни, че ще продължим да се развиваме успешно и в бъдеще, използваме сполучлива рецепта, която е балансирана комбинация от традиционно ноу-хау с последно поколение машини и технологии, и строг контрол на качеството – нищо друго освен най-доброто не е достатъчно добро за нас!

Всяка година нашите хлебни изделия получават награди от изложения за отличните си качества и това е свидетелство за нас и нашите клиенти, че вървим в правилна посока.

сертификат Clean LabelИзползването на всички тези методи на работа, в допълнение с това, че при производството влагаме изцяло собствени суровини, ни дава възможността да осигурим само натурални съставки за хлебните продукти. Именно по тази причина нашите готови хлебни изделия са оценени с етикет „Clean Label“.

null

Нашата мисия

Нашата мисия е да подкрепяме нашите партньори и да бъдем на тяхно разположение при необходимост, затова се стремим да бъдем максимално гъвкави и по отношение на продуктовата си гама. Предоставяме на своите партньори възможността те сами да избират съставките и рецептите за своите продукти, според собствените им предпочитания. Можем да изпълним заявки дори за по-взискателни клиенти, с по-специфични изисквания.

Нашата визия е, че сме в състояние да дадем на нашите партньори и техните клиенти усещането, че имат в ръцете си ръчно изработен традиционен продукт, със съответната качествена структура и вкус, затова и нашето мото е: „Традиция и вкус“.