Успешно участие на Anuga 2019 през октомври

За поредна година ще участваме в един от най-големите световни форуми за храни и напитки – панаирът Anuga в Кьолн, Германия. Според данните за последното изложение от 2017 година, в Anuga Cologne са се включили 7405 изложители от цял свят, с посещаемост от 165 000 човека. Събитие от такъв мащаб предоставя широки възможности за всички производители и дистрибутори за създаване на нови контакти и бизнес отношения.

Ние, от Хебър ЕАД, Ви каним да посетите нашия щанд на изложението Anuga 2019, което ще се проведе в пет поредни дни от 5 до 9 октомври. Ще ни откриете в палата 04.1 на щанд B-020.

Тази година е юбилейна, тъй като панаирът Anuga Cologne ще празнува 100-годишното си издание. Организаторите са се постарали да бъде още по-интересно и впечатляващо, като в това издание ще съберат 10 изложения на едно място (10 Trade Shows in One). По този начин за всеки сегмент от хранително-вкусовата промишленост има достатъчно място за представяне на иновативни продукти, открития и тенденции. Ще може да видите всичко, което поражда развитие в този сектор – от различни видове храни, през студени и топли напитки, чак до оборудване и технологии.

Не пропускайте да станете част от това значимо събитие за нашия бранш! Ще Ви очакваме!