Хлябове

РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 800 г

Съставки: пълнозърнесто ръжено брашно, вода, пшенично брашно, ръжен квас, хлебна мая, сол, подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 15 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

ЗЕЛЕНЧУКОВ ХЛЯБ 350 г
ЗЕЛЕНЧУКОВ ХЛЯБ 350 г
ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА 700 г
ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА 700 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г