Хлябове

ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ПИТА С ЛИМЕЦ 350 г

Съставки: пълнозърнесто пшенично брашно, брашно от лимец, вода, растително масло (слънчогледово), сол, хлебна мая , подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 60 мин. / Изпичане 20 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
СЕМЕЕН ХЛЯБ 1 кг
СЕМЕЕН ХЛЯБ 1 кг