Хлябове

РЪЖЕНА ПИТКА С МАЛЦ И ТЕЧНА РЪЖЕНА ЗАКВАСКА 500 г

Съставки: ръжено брашно, вода, пшенично брашно, ръжена закваска, хлебна мая, сол, пшеничен глутен,брашно от ечемичен малц, подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 60 мин. / Изпичане 20 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

ХЛЯБ ПО АНГЛИЙСКА РЕЦЕПА 500 г
ХЛЯБ ПО АНГЛИЙСКА РЕЦЕПТА 500 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
ХЛЯБ БЯЛ СЪС ЗАКВАСКА 500 г
ХЛЯБ БЯЛ СЪС ЗАКВАСКА 500 г
ТИПОВ ХЛЯБ 250 г
ТИПОВ ХЛЯБ 250 г