Хлябове

ПШЕНИЧНО-РЪЖЕН ХЛЯБ 400 г

Съставки: пшенично брашно, вода, пълнозърнесто ръжено брашно, подобрител, хлебна мая, сол, ръжена закваска, ечемичено малцово брашно.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 15 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

РЪЖЕНА ПИТКА С МАЛЦ И ТЕЧНА РЪЖЕНА ЗАКВАСКА 500 г
РЪЖЕНА ПИТКА С МАЛЦ И ТЕЧНА РЪЖЕНА ЗАКВАСКА 500 г
ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА 700 г
ХЛЯБ СЪС СЕМЕНА 700 г
ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ БЯЛ СЪС ЗАКВАСКА 500 г
ХЛЯБ БЯЛ СЪС ЗАКВАСКА 500 г