Хлябове

ПШЕНИЧНО-РЪЖЕН ХЛЯБ 400 г

Съставки: пшенично брашно, вода, пълнозърнесто ръжено брашно, подобрител, хлебна мая, сол, ръжена закваска, ечемичено малцово брашно.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 15 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО АЛПИЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
БЯЛ ХЛЯБ 400 г 1
БЯЛ ХЛЯБ 400 г
БЯЛ ХЛЯБ 400 г 2
БЯЛ ХЛЯБ 400 г