Хлябове

ПШЕНИЧНО-РЪЖЕН ХЛЯБ 400 г

Съставки: пшенично брашно, вода, пълнозърнесто ръжено брашно, подобрител, хлебна мая, сол, ръжена закваска, ечемичено малцово брашно.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 15 – 25 мин при 200 – 210 °C.

Разгледай подобни

КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
ХЛЯБ ОТ СПЕЛТА И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ЛИМЕЦ 250 г
ХЛЯБ ОТ СПЕЛТА И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ЛИМЕЦ 250 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО АНГЛИЙСКА РЕЦЕПА 500 г
ХЛЯБ ПО АНГЛИЙСКА РЕЦЕПА 500 г