Успешно участие на Хебър ЕАД на изложението SIAL Paris 2018

Включихме се в най-голямото в света изложение за иновации в хранителната индустрия – SIAL Paris. Изложението се проведе от 21 до 25 октомври 2018 – пет фантастични дни, потопени във вдъхновяващи идеи и нововъведения в изкуството, наречено „Храна“.

Накратко, ще Ви запознаем с мащаба на събитието

В SIAL Paris 2018 се включиха 7200 изложители от 119 държави (87% от които извън пределите на Франция). Отчетена бе рекордна посещаемост от над 310 000 професионалисти от сектора, предимно от чужбина. SIAL Paris 2018 се превърна в най-голямата сцена за хранителни продукти, на която се събраха производители, дистрибутори и инвеститори – от ресторантьори до производители на суровини.

Как премина изложението за нас?

Това издание на SIAL Paris беше изключително ползотворно за нас. Представихме своите продукти пред широка аудитория и създадохме множество полезни контакти. Събития от този ранг неминуемо спомагат по-висока гласност на идеите и бъдещето развитие на компанията.
Благодарим на всички за оказаните интерес и внимание на всички, които ни посетиха по време на изложението.
Продължаваме да се стремим да предоставяме качествени хлебни продукти, които да покриват изискванията на нашите клиенти.