Хлябове

ТИПОВ ХЛЯБ 250 г

Съставки: брашно пшенично типово, вода, пшенично брашно, слънчогледово олио, сол, течна ръжена закваска, захар, мая, течен малцов екстракт, суха ръжена закваска,суха пшенична закваска,брашно от ечемичен малц, подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 30 мин. / Изпичане 15 – 20 мин при 180 – 200 °C.

Разгледай подобни

ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО АЛПИЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ЗЕЛЕНЧУКОВ ХЛЯБ 350 г
ЗЕЛЕНЧУКОВ ХЛЯБ 350 г
ХЛЯБ ОТ СПЕЛТА И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ЛИМЕЦ 250 г
ХЛЯБ ОТ СПЕЛТА И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ЛИМЕЦ 250 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г
КРЪГЪЛ ХЛЯБ С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ЛУК 400 г