Хлябове

СЕМЕЕН ХЛЯБ 1 кг

Съставки: пшенично брашно “Добруджа”, вода, брашно ръжено, царевично брашно, течна закваска, картофени флейки, сол, слънчогледово олио, ечемичено малцово брашно, суха ръжена закваска, мая, подобрител, ким на зърна.

Начин на приготвяне: Размразете 80 мин. / Изпичане 28 – 30 мин при 190 – 200 °C.

Разгледай подобни

РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 800 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 800 г
ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г