Хлябове

ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г

Съставки: брашно пшенично, маслини, брашно царевично, течна ръжена закваска, сушени домати, сол, зехтин, мая, захар,
сушен босилек, ръжена закваска, подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 60 мин. / Изпичане 20 – 25 мин при 180 – 200 °C.

Разгледай подобни

БЯЛ ХЛЯБ РЪЧЕН СЕЛСКИ НА КАМЪК 400 г
БЯЛ ХЛЯБ РЪЧЕН СЕЛСКИ НА КАМЪК 400 г
ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
ХЛЯБ ПО АЛПИЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г
РЪЖЕНО-ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ 600 г
ХЛЯБ БЯЛ СЪС ЗАКВАСКА 500 г
ХЛЯБ БЯЛ СЪС ЗАКВАСКА 500 г