Хлябове

ХЛЯБ ПО АЛПЙСКА РЕЦЕПТА С ТИКВЕНО СЕМЕ 500 г

Съставки: брашно пшенично бяло, вода, зърна от лимец в закваска, тиквено семе, ленено семе, слънчогледво семе, сол, слънчгледово олио, хлебна мая, подобрител.

Начин на приготвяне: Размразете 60 мин. / Изпичане 20 – 25 мин при 180 – 200 °C.

Разгледай подобни

ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
ХЛЯБ ПО ИТАЛИАНСКА РЕЦЕПТА 400 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
СЕЛСКО ХЛЕБЧЕ С РЪЖ И РЪЖЕНИ КЪЛНОВЕ 300 г
ХЛЯБ ОТ СПЕЛТА И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ЛИМЕЦ 250 г
ХЛЯБ ОТ СПЕЛТА И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ЛИМЕЦ 250 г
ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ПИТА С ЛИМЕЦ 350 г
ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ПИТА С ЛИМЕЦ 350 г