Мини чабата 50г
Мини чабата с тегло 50 грама в опаковка от 120 броя. Време за размразяване на хлебчето от 5 до 10 минути. Препоръчва се да се пече при температура 210 – 220°C между 10 и 15 минути. Съставки изпечени на камък.
![]() 120 |
![]() 50g |
![]() 5-10 мин. |
![]() 10-15 мин. |
![]() 210-220C0 |
![]() Изпечен на камък |
Серия продукти Специални хлебчета се приготвят от брашно от прецизно подбрани сортове пшеница. Тестото за тях преминава през всички технологично необходими процеси, за да получи готовият продукт типичната пореста структура с мека набрашнена коричка. В комбинация със свежи подправки, нашите специални хлебчета получават неповторим вкус и аромат.
Целият асортимент хлебчета „Специални“ притежават сертификат „Clean Label“ като знак за използването само на натурални съставки при приготвянето им.